Fasciabehandling

Effektiv & skonsam behandling av hela kroppen. Moderna behandlingsverktyg optimerade för fasciabehandling. Ökar rörlighet & avslappning, förbättrar cirkulation & ökar vätskeflödet.

Abonnemang på behandlingar

Vi erbjuder nu abonnemang på fasciabehandling, idrottsmassage och klassisk massage. Du kan välja att betala för en behandling var 3, 4 eller 5 vecka och få en fast månadskostnad med 10% rabatt. Abonnemanget kan tecknas för 6 eller 12 månader, vilket ger dig kontinuerlig vård och behandling till ett reducerat pris. Detta går endast att välja på plats !

Välkommen att boka din behandling och upplev skillnaden med regelbunden vård!

Läs Mer Om Fasciabehandling

Fasciabehandling är en form av manuell terapi som syftar till att behandla muskel- och bindvävsskador. Det är en teknik som fokuserar på att mjuka upp och manipulera fascia, det vill säga den mjuka vävnaden som omsluter muskler, leder och inre organ. Fasciabehandling kan hjälpa till att öka rörligheten, lindra smärta och förbättra muskelbalansen och funktionen.Fascia är en viktig del av kroppen, eftersom det hjälper till att skydda och stödja muskler och organ. Men på grund av skador, överansträngning, inaktivitet eller stress, kan fascia bli skadat eller förtätat. Detta kan leda till smärta, svullnad, trötthet och minskad rörlighet.

Fasciabehandling syftar till att mjuka upp och frigöra det skadade eller förtätade fasciat, för att öka rörligheten och lindra smärta.Fasciabehandling utförs vanligtvis av en professionell massageterapeut eller fysioterapeut och kan innebära att använda händerna eller verktyg såsom massagebollar eller foam rollers för att röra vid och manipulera fascia. Behandlingen kan också innefatta stretching och rörlighetsträning, för att öka rörligheten och förbättra muskelbalansen och funktionen.Fasciabehandling är lämplig för personer med muskel- och bindvävsskador, inklusive idrottsrelaterade skador, rygg- och nackproblem, huvudvärk och fibromyalgi. Det kan också vara användbart för personer som önskar förbättra sin rörlighet, muskelbalans och funktion, samt för dem som önskar lindra stress och ångest.Det är viktigt att kommunicera med massageterapeuten eller fysioterapeuten om eventuella skador eller problem som du har, så att de kan anpassa behandlingen för att möta dina specifika behov. Det är också viktigt att dricka tillräckligt med vatten före och efter behandlingen för att hjälpa till att återfukta kroppen och hjälpa till att lindra eventuella ömma muskler efter behandlingen.

Läs Mer Om VärmeScraping

Värmescraping kombinerar den traditionella scraping-tekniken med en speciell uppvärmningskomponent. Genom att använda verktyg med värme skapar vi en djupare och mer avslappnande terapeutisk effekt.

Fördelar med Värmescraping:

Muskelavslappning med Värme: Värmen ökar avslappningen i musklerna, vilket kan minska spänningar och förbättra rörligheten.

Djupgående Effekt: Värmen öppnar upp porerna och gör det möjligt för behandlingen att tränga djupare in i vävnaden, vilket ger en mer omfattande lindring.

Förbättrad Energiflöde: Värmen främjar energiflödet genom kroppens meridianer och kan stärka kroppens naturliga självläkande förmåga.

Lugnande och Stressreducerande: Den mjuka värmen kan ha en lugnande effekt på nervsystemet och bidra till att minska stress och ångest.

Vem kan dra nytta av Unik Värmescraping?

Om du söker en terapimetod som kombinerar fördelarna med scraping och värme, och samtidigt ger en unik och avslappnande upplevelse, är Värmescraping perfekt för dig!

Vanliga frågor

Ja, alla våra behandlingar täcks av friskvårdsbidraget. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka vilken som helst av våra tjänster. Kontakta din arbetsgivare för mer information om hur du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Nej, som massör är det inte möjligt att vara kopplad till landstinget. Vi är en fristående verksamhet som erbjuder professionell massage och friskvårdstjänster utan landstingets inblandning.

Ja, absolut! Idrottsmassage är en mer medicinsk form av massage än klassisk massage. Den är särskilt effektiv för att behandla större problem med värk och muskelspänningar. Jonathan är expert på idrottsmassage och kan hjälpa dig att lindra dina besvär och förbättra din muskelhälsa, oavsett om du är idrottare eller inte.

Om du är osäker på vilken behandling som passar bäst för dina behov, tveka inte att mejla oss på info@ljungbjorns.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt behandling baserat på dina specifika behov och besvär.