Om Oss

Ljungbjörns Massage & Rehab i Kalmar drivs av Jonathan Ljungbjörn. Vi behandlar akuta besvär men arbetar också förebyggande. Vänta inte tills kroppen säger ifrån, utan investera i dig själv och få en ökad livskvalitet. Vi har lång erfarenhet och vet att en individanpassad behandling är en förutsättning för att få ett bra resultat.

Du hittar oss på Malkars City, där vi erbjuder behandlingar för dig som lider av ryggskott eller nackspärr. Vi hjälper även med problem som ischias, tennisarmbåge, löparknä och många andra muskelrelaterade besvär. Du kan även boka tid för en effektiv och välbehövlig massage – perfekt efter ett tufft träningspass!

Vi är även specialiserade på idrottsskador. Idrottsmassagen är anpassad för att förbättra idrottarens prestationer, hjälpa kroppen med återhämtning och förebygga skador. Vi är mycket stolta över att ingå i Kalmar HC:s medicinska team.

Se en kort video från en av Kalmar HC:s spelare

Vanliga frågor

Ja, alla våra behandlingar täcks av friskvårdsbidraget. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka vilken som helst av våra tjänster. Kontakta din arbetsgivare för mer information om hur du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Nej, som massör är det inte möjligt att vara kopplad till landstinget. Vi är en fristående verksamhet som erbjuder professionell massage och friskvårdstjänster utan landstingets inblandning.

Ja, absolut! Idrottsmassage är en mer medicinsk form av massage än klassisk massage. Den är särskilt effektiv för att behandla större problem med värk och muskelspänningar. Jonathan är expert på idrottsmassage och kan hjälpa dig att lindra dina besvär och förbättra din muskelhälsa, oavsett om du är idrottare eller inte.

Om du är osäker på vilken behandling som passar bäst för dina behov, tveka inte att mejla oss på info@ljungbjorns.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt behandling baserat på dina specifika behov och besvär.