Klassisk Massage

Djupgående Svensk klassisk massage som effektivt släpper på muskelspänningar. Behandling av hela kroppen eller efter önskemål.

Abonnemang på behandlingar

Vi erbjuder nu abonnemang på fasciabehandling, idrottsmassage och klassisk massage. Du kan välja att betala för en behandling var 3, 4 eller 5 vecka och få en fast månadskostnad med 10% rabatt. Abonnemanget kan tecknas för 6 eller 12 månader, vilket ger dig kontinuerlig vård och behandling till ett reducerat pris. Detta går endast att välja på plats !

Välkommen att boka din behandling och upplev skillnaden med regelbunden vård!

Läs Mer Om Klassisk Massage

Klassisk massage är en form av manuell terapi som använder tekniker som tryck, drag och rörelser för att mjuka upp muskler och leder, öka blodcirkulationen och lindra spänningar och smärta. Massören använder vanligtvis händer, fingrar och armar för att genomföra massagen.Klassisk massage innefattar vanligtvis en kombination av olika tekniker, inklusive effleurage (robust rörelse med handflatorna), petrissage (knytande och rullande tekniker), tapotement (slagande rörelser) och vibrationer. Behandlingen kan också innefatta stretching och manipulation av leder för att öka rörligheten.Klassisk massage är ett bra val för många människor som söker lindring från muskelspänningar och smärta, inklusive personer med ryggproblem, huvudvärk, stress och idrottsskador. Det kan också hjälpa till att förbättra blodcirkulationen, öka flexibiliteten och minska trötthet.Det är viktigt att kommunicera med din massör om dina specifika behov och önskemål för att få den mest gynnsamma behandlingen. Massagen kan anpassas till din kroppstyp, din nivå av träning och dina mål.

Vanliga frågor

Ja, alla våra behandlingar täcks av friskvårdsbidraget. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka vilken som helst av våra tjänster. Kontakta din arbetsgivare för mer information om hur du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Nej, som massör är det inte möjligt att vara kopplad till landstinget. Vi är en fristående verksamhet som erbjuder professionell massage och friskvårdstjänster utan landstingets inblandning.

Ja, absolut! Idrottsmassage är en mer medicinsk form av massage än klassisk massage. Den är särskilt effektiv för att behandla större problem med värk och muskelspänningar. Jonathan är expert på idrottsmassage och kan hjälpa dig att lindra dina besvär och förbättra din muskelhälsa, oavsett om du är idrottare eller inte.

Om du är osäker på vilken behandling som passar bäst för dina behov, tveka inte att mejla oss på info@ljungbjorns.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt behandling baserat på dina specifika behov och besvär.