Idrottsmassage

Denna behandling passar dig med större bekymmer och för dig som vill öka prestationsförmågan. Riktar sig inte enbart åt idrottare utan passar alla. Ett nybesök börjar med en screening för att undersöka var problemet/problemen kommer ifrån. Utifrån den behandlar vi och lägger upp en behandlingsplan.

Abonnemang på behandlingar

Vi erbjuder nu abonnemang på fasciabehandling, idrottsmassage och klassisk massage. Du kan välja att betala för en behandling var 3, 4 eller 5 vecka och få en fast månadskostnad med 10% rabatt. Abonnemanget kan tecknas för 6 eller 12 månader, vilket ger dig kontinuerlig vård och behandling till ett reducerat pris. Detta går endast att välja på plats !

Välkommen att boka din behandling och upplev skillnaden med regelbunden vård!

Läs Mer Om Idrottsmassage

Idrottsmassage är en form av massage som är speciellt anpassad för idrottande individer och är designad för att hjälpa till att förbättra prestationen, återhämta sig från skador och förebygga framtida skador. Denna form av massage är ofta mycket djupgående och kan innebära att trycket är mer intensivt än vad som är fallet vid vanlig massage.Idrottsmassage syftar till att öka blodcirkulationen, lösa upp spänningar och mjuka upp muskler och leder. Detta kan hjälpa till att öka rörligheten och flexibiliteten, samt minska risken för skador. Massagen kan också hjälpa till att lindra smärta och öka muskelstyrkan.Förutom att hjälpa till att förbättra prestationen och återhämta sig från skador, kan idrottsmassage också hjälpa till att förbättra mentala aspekter av idrottande. Det kan hjälpa till att reducera stress och ångest och höja självförtroendet och motivationen.Idrottsmassage kan användas för en mängd olika idrotter och aktiviteter, inklusive löpning, cykling, gymnastik, fotboll, basket, tennis och många fler. Det är vanligtvis utfört av en professionell massageterapeut som har utbildning och erfarenhet inom idrottsmassage.Det finns olika tekniker som används i idrottsmassage, inklusive effleurage (glidande rörelser), petrissage (knytande och knådande rörelser) och tapotement (slagande rörelser). Varje teknik används för att behandla olika områden av kroppen och för att hantera olika typer av skador och problem.Det är viktigt att kommunicera med massageterapeuten om eventuella skador eller problem som du har, så att de kan anpassa massagen för att möta dina specifika behov. Det är också viktigt att dricka tillräckligt med vatten före och efter massagen för att hjälpa till att återfukta kroppen och hjälpa till att lindra eventuella ömma muskler efter massagen.Idrottsmassage är en viktig del av träning och återhämtning.

Vanliga frågor

Ja, alla våra behandlingar täcks av friskvårdsbidraget. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka vilken som helst av våra tjänster. Kontakta din arbetsgivare för mer information om hur du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Nej, som massör är det inte möjligt att vara kopplad till landstinget. Vi är en fristående verksamhet som erbjuder professionell massage och friskvårdstjänster utan landstingets inblandning.

Ja, absolut! Idrottsmassage är en mer medicinsk form av massage än klassisk massage. Den är särskilt effektiv för att behandla större problem med värk och muskelspänningar. Jonathan är expert på idrottsmassage och kan hjälpa dig att lindra dina besvär och förbättra din muskelhälsa, oavsett om du är idrottare eller inte.

Om du är osäker på vilken behandling som passar bäst för dina behov, tveka inte att mejla oss på info@ljungbjorns.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt behandling baserat på dina specifika behov och besvär.