Gravidmassage

Gravidmassage ges efter v.13Massagen är individuellt anpassad utifrån behov och önskemål. Notera gärna vid bokning.Under gravidmassagen används en speciell dyna anpassad för gravida, där det är möjligt att ligga på mage.Forskning visar att du, genom att använda massage regelbundet under graviditeten, minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

Läs Mer Om Gravidmassage

Gravidmassage är en speciell form av massage som är anpassad för kvinnor som är gravida. Det är en mycket mild form av massage som är designad för att ge avslappning och lindring från de fysiska och emotionella förändringar som kommer med graviditeten.Gravidmassage kan hjälpa till att lindra ryggsmärtor, svullnad i benen och andra vanliga besvär som kan uppstå under graviditeten. Det kan också hjälpa till att öka blodcirkulationen och lymfdränage, vilket kan hjälpa till att förebygga krämpor som orsakas av vätskeansamlingar.Massagen utförs oftast i en speciellt anpassad gravidmassagestol eller på en madrass på golvet, med hjälp av en speciell kudde för att ge stöd till den gravida magen. Massören använder vanligtvis mjuka, långsamma rörelser och undviker tryck på buken och andra känsliga områden.Gravidmassage kan också hjälpa till att förbättra sömnkvaliteten, lindra stress och ångest, och öka förbindelsen mellan mor och det ofödda barnet. Det är viktigt att välja en erfaren och utbildad massör som är specialiserad på gravidmassage för att säkerställa att behandlingen är säker och lämplig för din specifika situation.Det är också viktigt att kommunicera med din läkare innan du går på gravidmassage och att informera massören om eventuella medicinska tillstånd eller komplikationer som kan påverka behandlingen.

Vanliga frågor

Ja, alla våra behandlingar täcks av friskvårdsbidraget. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka vilken som helst av våra tjänster. Kontakta din arbetsgivare för mer information om hur du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Nej, som massör är det inte möjligt att vara kopplad till landstinget. Vi är en fristående verksamhet som erbjuder professionell massage och friskvårdstjänster utan landstingets inblandning.

Ja, absolut! Idrottsmassage är en mer medicinsk form av massage än klassisk massage. Den är särskilt effektiv för att behandla större problem med värk och muskelspänningar. Jonathan är expert på idrottsmassage och kan hjälpa dig att lindra dina besvär och förbättra din muskelhälsa, oavsett om du är idrottare eller inte.

Om du är osäker på vilken behandling som passar bäst för dina behov, tveka inte att mejla oss på info@ljungbjorns.se. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt behandling baserat på dina specifika behov och besvär.